Concept

 

Get Started

Go where you feel most alive...

Strongbox - The Box

Sporten in openlucht heeft een goed doordacht plan nodig. Daarom werkt een team van deskundigen aan de ideale training met aandacht voor verantwoord sporten. De StrongBox work-out bestaat uit een circuit van functionele oefeningen, waarbij iedere 45 seconden doorgeschoven wordt. In totaal duurt een training ongeveer 1 uur. Een uur alles geven!

Ben je een beginner of een dagelijkse sporter, iedereen kan sporten bij StrongBox. De work-outs zijn verdeeld in verschillende niveaus. Spreek je plaatselijke coach aan en ga voor een gepersonaliseerd training op jouw maat. Verschillende niveaugroepen kunnen samen sporten. Maar toch is het aan te raden om een work-out op jouw level te kiezen.

 

 

 

Personal Training

Wil je toch wat intensiever begeleid worden? Kies dan voor een een-op-een personal training sessie met onze opgeleide coach. Na een grondige analyse stippelen we een plan op maat uit. De coach zal je nauw begeleiden om jouw doelen te behalen.

Wil je gewoon jouw techniek verbeteren? Geen probleem. Ook hierbij kan onze coach jou begeleiden. Er is geen verplichting om een minimum aantal sessies te boeken.

Na de personal training sessies kun je makkelijk doorstromen naar de work-outs. Zo kun je onderhouden wat je hebt opgebouwd tijdens de personal training sessies.

4 eenvoudige stappen om mee in het verhaal te stappen

Wil je graag deel uit maken van het StrongBox team? Kriebelt het om coach te zijn op een van onze locaties? Tof! Wij maken graag kennis met jou.

Eerste stap

Omdat we buiten sporten, is de locatie uitermate belangrijk. Daarom gaan we samen op zoek naar de geschikte plaats om onze Box op te stellen. Een sportclub, uw bedrijf, een sportsite,... Tal van mogelijkheden.

 

Tweede stap

Wanneer we de perfecte locatie hebben gevonden, moet er natuurlijk een coach ter plekke zijn. Wij gaan op zoek naar de beste coachen van heel België. Nog beter, heel Europa. En als we nog ruimer mogen denken, de hele wereld. Per Box wordt er een vaste coach aangesteld. Handig toch! Daarnaast krijgt elke coach een uitgebreide opleiding van StrongBox. Zo zijn ze klaar om iedereen te voorzien van een goed uitgewerkte training en de passende persoonlijke begeleiding.

Derde stap

In overleg met alle partijen wordt de perfecte accommodatie uitgewerkt en kan de box in productie. Weet je dat iedere box speciaal op maat van de locatie ontwikkeld wordt?

Vierde stap

Omdat we willen dat onze sporters tevreden zijn van onze accommodatie, gaan we eerst de Box grondig testen. Na de testfase kan de vestiging van start gaan met de eerste work-outs!

Zelf een Strongbox plaatsen

Ben je geïnteresseerd in het plaatsen van een Strongbox? Wil je zelf een vestiging openen? Laat jouw gegevens hieronder achter.