De Box

 

It doesn't get easier, we get Stronger!

StrongBox - De Box

We bieden eenvoudig te installeren, te gebruiken en te beheren outdoor sportconcepten voor professionals.

  • eenvoudig te installeren: past overal, plug and play

  • eenvoudig in gebruik: toegang, administratie, trainingsprogramma's,...

  • eenvoudig te beheren: automatistatie, facturatie, eenvoudig terugverdienmodel

4 eenvoudige stappen om mee in het verhaal te stappen

Locatie

Omdat de locatie uitermate belangrijk is gaan we samen op zoek naar de geschikte plaats om onze Box op te stellen. Een sportclub, uw bedrijf, een sportsite,... Tal van mogelijkheden.

Strongbox locatie

Setup

In overleg met alle partijen wordt de perfecte box uitgewerkt. Stel jouw ideale Strongbox samen aangepast voor jouw locatie. Kies de gewenste trainingsmaterialen en financieringsmethode. 
Tevreden over het ontwerp? Dan kan jouw box in productie. 

Coach

Wanneer we de perfecte locatie hebben gevonden, moet er natuurlijk een coach ter plekke zijn. Wij gaan op zoek naar de beste coachen van heel België. Nog beter, heel Europa. En als we nog ruimer mogen denken, de hele wereld. Handig toch! Daarnaast krijgt elke coach een uitgebreide opleiding van StrongBox. Zo zijn ze klaar om iedereen te voorzien van een goed uitgewerkte training en de passende persoonlijke begeleiding.

Strongbox setup

Vierde stap

De Box is nu klaar om geleverd en geplaatst te worden. Omdat we willen dat onze sporters tevreden zijn van onze accommodatie, gaan we eerst de Box grondig testen. Na de testfase kan de vestiging van start gaan met de eerste work-outs!

StrongBox levering

Zelf een Strongbox plaatsen

Ben je geïnteresseerd in het plaatsen van een Strongbox? Wil je zelf een vestiging openen? Laat jouw gegevens hieronder achter.