Voor personal trainers

Your next step in personal training

De tijd van training in het park ben je voorbij, het is tijd om je verder te ontwikkelen als personal trainer. Het liefst wil je een eigen studio starten met alle benodigde trainingsmaterialen. Het is niet makkelijk om de geschikte locatie te vinden en bovendien heb je een uitzonderlijk hoog startkapitaal nodig om dit te realiseren. 

Boost jouw PT-Business met alle faciliteiten en de professionele tools die StrongBox te bieden heeft. Bouw je eigen business verder uit en vervolledig je als personal trainer.

Join the community!

Ben jij een gekwalificeerd personal trainer en wil je gebruik maken van een unieke Strongbox locatie bij jou in de buurt? Bouw je eigen business verder op en maak deel uit van onze unieke StrongBox Community!

Laat jouw gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op!

De voordelen van onze StrongBox Community

 

Maak gebruik van onze unieke locatie voorzien van alle benodigde trainingsmaterialen. De droomplek voor iedere personal trainer!

 

Maak deel uit van een netwerk van gekwalificeerde Personal trainers. Je staat er niet alleen voor!

Krijg een plek op onze website en profiteer mee van onze marketingcampagnes. Genereer meer leads en vergroot jouw potentieel!

Groei als coach door het volgen van opleidingen binnen onze academie. Blijf niet ter plaatse trappelen, maar verleg je grenzen en blijf innoveren als coach.

Neem contact met ons op

Contact