Starten bij StrongBox

Think outside the box

Eenvoud als regel

Bij StrongBox staan jullie trainingen centraal. Jullie moeten genieten van de uitdagende work-outs, het geweldig gevoel na de training en het geluksmomentje bij de groeiende resultaten. De eventuele spierpijn krijgen jullie er gratis bij. Dus geen tijd verliezen met het uitdokteren van ingewikkelde abonnementen. Nee! Wij houden het graag simpel.

Het opmaken van toffe trainingen, controle op een correcte uitvoering en verleggen van jullie grenzen, dat is een werk voor onze gediplomeerde coaches. Ze staan met plezier klaar om jullie naar een hoger niveau te tillen. Wat is jouw taak? Vol enthousiasme komen naar de training en alles geven.

Zin gekregen om eraan te beginnen? Volg hieronder enkele eenvoudige stappen, zodat je direct kunt opstarten.

In enkele eenvoudige stappen ben je volledig opgestart!

Nu lid worden

Personal training of groepstraining?

Kies je voor een een-op-een training met de coach of ga je liever voor de workouts in groep? Ben je er nog niet uit? neem contact op en we bekijken samen wat de beste oplossing is voor u!

 

Neem credits

Je staat op het punt om van start te gaan. Geweldig.

Maak je StrongBox account aan via onze website. Vul de gevraagde gegevens in en kies het gewenste aantal credits. Aan de hand van de credits kun je aan alle StrongBox work-outs en personal training sessies deelnemen. De credits zijn trouwens 5 jaar geldig.

50 credits: €10,50/ credit

20 credits: €11,00/ credit

10 credits: €11,50/ credit

1 credit: €12,50/ credit

PT: €65/ training

 

Account aanmaken

Download onze App

Een volgende stap om buitensport te integreren in jouw leven, is de app MyClubApp downloaden. Via onze app kun je gemakkelijk een work-out reserveren, jouw trainingen raadplegen, credits aankopen en communiceren met alle leden van StrongBox. Als dat niet handig is!

App store  Play store

Kies jouw training

Is je account aangemaakt? Super! Je kunt beginnen. Met jouw credits kun je deelnemen aan alle StrongBox work-outs en personal training sessies.

Reserveer op voorhand je training via de app. Na het inchecken bij de Box, gaan de nodige credits van jouw account. Een StrongBox work-out is geldig voor één credit. Heb je meer nood aan een een-op-een begeleiding? Plan in overleg met de coach je sessie in! Hoeveel trainingen je wilt volgen, ligt volledig in jouw handen.

Get started

StrongBox Workout

Neem contact met ons op

Contact