Wambeek

We think outside the box, you train outside the box!

Welkom bij StrongBox Wambeek! 

Ons StrongBox centrum is gevestigd op de sportsite ‘Outdoor Ternat’ (KFC Wambeek), naast de twee nieuwe kunstgrasvelden. Aangezien het dé plek is voor buitensport en buitenactiviteiten in Ternat, kon onze StrongBox niet ontbreken op deze locatie.

Rooster

StrongBox Wambeek is de ideale locatie om buiten te sporten. Een eerste reden is het feit dat de box gevestigd is op de sportsite van Ternat. Daarnaast is er een goed opgeleide coach aanwezig om je te begeleiden doorheen de work-outs. Plus, er heerst een gezellige groepssfeer wat ervoor zorgt dat iedereen het beste uit zichzelf haalt. Kortom, alles is aanwezig voor een geweldige training.

Wat is er nu beter voor je lichaam dan sporten in de gezonde buitenlucht?

Wil jij de voordelen van buiten sporten zelf ontdekken, werken aan je conditie- en/of krachtniveau? Liever op een leuke manier het sporten of bewegen (her)ontdekken en fun beleven aan je training? Dan is een StrongBox training echt wel jouw ding!

Get Started 

Coaches

Jente De Weerdt

Jente

Als hoofdcoach heeft Jente in Box Wambeek de touwtjes in handen. Met bijna 10 jaar ervaring in de fitnesswereld en 5 jaar als personal trainer is hij de ideale coach om je bij te staan tijdens de uitdagende work-outs. Zijn doel? Mensen begeleiden naar een sterkere versie van zichzelf.  

Neem contact op met Jente:

+32 494 92 30 38
jente@strongbox.be

 

Patsy Van Londerseele

Patsy Van Londerseele

Patsy Van Londerseele rolde van een trouwe fitnessklant in de docentenrol.  Sinds 2015 geeft ze verschillende soorten groepslessen aan wie er graag eens hard in vliegt of juist diep wil ontspannen.  In 2019 behaalde ze het diploma van functional trainer.  Persoonlijk contact, oog voor de mens en plezier maken zijn belangrijk voor haar.

 

Marieke Dumon

Marieke Dumon

Sport en beweging zijn voor Marieke de bouwstenen tot een gelukzalig leven. Als jonge en gedreven coach is haar doelstelling: het samen met jullie behalen van persoonlijke en sportieve doelen op een leuke, motiverende, vernieuwende en veilige manier. Samen gaan we opzoek naar de ideale en uitdagende work-outs.

Ons aanbod

Een uurtje buiten sporten, achteraf nog even nakaarten in de outdoor bar, nadien naar huis gaan en genieten van een welverdiende douche. Een heerlijk gevoel!

Beweging op ieders niveau, dat is nu exact wat we bij StrongBox willen aanbieden! Zowel beginners als dagelijkse sporters kunnen hun energie kwijt in de work-outs.

Dankzij het gevarieerd aanbod aan lessen kan iedereen bij ons terecht. Bekijk het uurrooster van Wambeek en plan alvast een training in je agenda.

Rooster

aanbod
Locatie
locatie

 

Outdoor Ternat
Stenebrugstraat 23 
1741 Ternat
+32 494 92 30 38
Wambeek@strongbox.be

Neem contact met ons op

Contact