Strongbox

 

More place for sport, with less effort

 

 

 

StrongBox

Welkom bij Strongbox!

Wij veranderen gewone ruimtes tot een actieve, bruisende training locatie. 

Eenvoudig te installeren, gebruiken en beheren sport concepten voor een gelukkiger en gezonder leven! Wie wil nu geen volledig uitgeruste Strongbox setup op zijn locatie! Samen met het Strongbox team bouwen we een sportaccommodatie op maat, van concept tot realisatie.

Ik wil meer info!

StrongBox

Eenvoudig te installeren.

Wij zorgen voor de fitnessapparatuur en bieden een volledig geïntegreerde oplossing. De Boxen zijn "plug and play" en kunnen op bijna iedere locatie geplaatst worden.

Ook na de opstart bieden we alle ondersteuning en ontzorging die je nodig hebt. Wij zorgen voor het welzijn van uw Strongbox!

Strongbox Academy

Eenvoudig te gebruiken. 

Automatische toegang, kant-en-klare trainingschema's en ondersteuning. Wij stellen alles in het werk om alles zo  makkelijk mogelijk te maken. Jouw leden automatisch toegang geven, geen enkel probleem! Voeg op elk gewenst moment coaches toe aan uw sportfaciliteit. Wij beschikken over een groot netwerk van sportprofessionals die de juiste opleidingen krijgen  in onze eigen Strongbox Acadamy. 

StrongBox Connect

Eenvoudig te beheren.

Met de Strongbox Connect app Wordt Strongboxen heel makkelijk. beheer jouw strongbox, geef makkelijk toegang en volg je leden op. Leden nemen makkelijk deel aan de lessen, communiceren met mekaar en worden makkelijk geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen.

Met de Strongbox connect app hebben leden altijd een trainer bij de hand. Ontdek onze community vol met enthousiaste sporters. Voel je goed in je vel en geniet van jouw training. Want dat is toch wat sporten is? Genieten!

Neem contact met ons op

Contact