The future of outdoor training

Think outside the box

Zin om grenzen te verleggen? Wil je het sporten of bewegen op een leuke manier (her)ontdekken? Dan is StrongBox iets voor jou. Met ons uniek outdoor trainingsconcept kun je nu genieten van een deugddoende training in buitenlucht. Iedere Box is voorzien van verschillende fitness- en krachttoestellen. Een plaatselijke coach zorgt voor een gepersonaliseerd trainingsschema met duidelijke doelen en uitdagende oefeningen. Hun motiverende begeleiding zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt. Het enige wat jij moet doen, is je sportkleren aantrekken.

Buiten sporten

Het mooie gezang van een vogel, de zon op je rug en een briesje dat je zweetdruppels laat drogen. Jij geeft je volledig op de airbike. Als dat geen ideale combinatie is. De voordelen van buiten trainen, zijn ontelbaar. Vergeet ook niet het verfrissende effect van regen, terwijl je druk aan het sporten bent. Daarnaast is de directe zuurstof zeker een extra bonus. Conclusie: alle aspecten zijn aanwezig om je ten volle te geven tijdens het sporten!

De kracht van onze community

Kom in contact met alle leden van StrongBox. Ga samen sporten met jouw buddy en moedig elkaar aan om verschillende doelen te bereiken. Geen excuses meer om in je zetel te blijven zitten. Een goed uitgewerkte work-out, de persoonlijke begeleiding en de kracht van een community maken dat je niet kunt wachten om naar de les te komen.

Ontdek onze community vol met enthousiaste sporters. Voel je goed in je vel en geniet van jouw training. Want dat is toch wat sporten is? Genieten!

Nothing Beats The Outdoors - Think Outside The Box - Train Outside The Box - The Power Of community
no bad weather only bad clothing - It doesn't get easier, we just get stronger - Future of outdoor training

Neem contact met ons op

Contact