Breda

 

Opening 02/04/2022!

Free Trial

Strongbox Breda

Join the StrongBox community!

Kom outdoor trainen en ervaar de voordelen van sporten in een gezellige groepssfeer. Haal het beste uit jezelf en wordt de beste StrongBoxer van Breda.
 

Lidmaatschappen

Strongbox Breda is de eerste strongbox van Brabant!

Op het park zijn diverse trainers en coaches aanwezig om samen te werken aan jouw Strongbox avontuur. Strongboxen doe je samen en wij zorgen voor een sterke groepsdynamiek.

Wil jij starten met sporten in de buitenlucht? Werken aan kracht en conditie onder begeleiding van een strongbox coach? Kom alleen of samen, alles is mogelijk!

Coaches

Sander Pleijte

Sander

Als Strongbox personal coach helpt Sander jouw richting het gewenste niveau. Naast zijn jarenlange ervaring als tennistrainer van Racket Academy is Sander fysiotherapeut sinds 2017. Met een divsersiteit aan strongbox workouts gaat hij samen met jou de uitdaging aan om de beste strongboxer van Breda te worden.


Maxime van Eenennaam

Maxime

Strongbox groupcoach is voor mij een prachtige uitdaging. Ik heb al mijn hele leven een passie voor sport waarbij ik diverse sporten heb beoefend. Tennis gaat niet zonder fysieke training en daardoor heb ik veel ervaring met functionele fitness. Ik hoop dat ik mijn passie en energie naar jou kan overbrengen via een strongbox groepsles. Durf jij de uitdaging aan?

Locatie

Deze strongbox is gevestigd aan de Markkade op het terrein van De Sporttuin Breda. Gelegen in hartje Breda op slechts 5 minuten fietsen van het centrum. Een groene en rustige omgeving waar sporters kunnen werken aan fysieke en mentale doelen.

Markkade 50
4815 HJ Breda
Nederland

Neem contact met ons op

Contact