Sas van Gent

Welkom bij StrongBox Sas van Gent

Wil jij de voordelen van buiten sporten zelf ontdekken, werken aan je conditie- en/of krachtniveau? Liever op een leuke manier het sporten of bewegen (her)ontdekken en fun beleven aan je training? Dan is een StrongBox training echt wel jouw ding! 

Lidmaatschappen

StrongBox is gevestigd op de sportsite 'T sas (Cornboys). Aangezien dit "the place to be" is voor sport in Sas van Gent kon StrongBox hier niet ontbreken.

Wat is er nu beter voor je lichaam dan sporten in de gezonde buitenlucht?

StrongBox is de ideale locatie om buiten te sporten. Tijdens jouw workout is steeds een gecertificeerde coach aanwezig om je te begeleiden. Een gezellige groepssfeer zorgt ervoor dat iedereen het beste uit zichzelf naar boven haalt.

Kortom, alles is aanwezig voor een geweldige training!

 

Coach
Coach Marieke

Coach Marieke

Sport en beweging zijn voor Marieke de bouwstenen tot een gelukzalig leven. Als jonge en gedreven coach is haar doelstelling: het samen met jullie behalen van persoonlijke en sportieve doelen op een leuke, motiverende, vernieuwende en veilige manier. Samen gaan we opzoek naar de ideale en uitdagende work-outs.

Coach Baidy

Coach Baidy

“Working the body, quits the mind” is één van m’n favoriete quotes die ik letterlijk tot mij heb genomen. Ik ben sinds m’n kinderjaren steeds bezig geweest met beweging. Ik volgde verschillende opleidingen als personal trainer/gezondheidscoach. Capoeira (een Braziliaanse bewegingskunst) is steeds een constante geweest in m’n leven. Ik behaalde de kwartfinale op het Wereld Kampioenschap in 2017 te Brazilië en werd in 2011 Vlaams kampioen kickboksen. Ik kijk er naar uit om jullie binnenkort te mogen ontvangen en te begeleiden in de StrongBox voor groepslessen of voor personal training."

Wil jij ook deel uit maken van het StrongBox team? Stuur je Cv door naar info@strongbox.be

Locatie
locatie

Suikerplein 1
4551 AL Sas van Gent
Nederland

Strongbox App

Download onze App

Een volgende stap om buitensport te integreren in jouw leven, is de Strongbox connect app downloaden. Via onze app kun je gemakkelijk een work-out reserveren, jouw trainingen raadplegen, credits aankopen en communiceren met alle leden van StrongBox. Als dat niet handig is!

App store  Play store

Strongbox App

StrongBoxen met je Bedrijf?
Vraag hier meer info aan!

Neem contact met ons op

Contact