Wambeek

We think outside the box, you train outside the box!

Free Trial

Welkom bij StrongBox Wambeek! 

Ons StrongBox centrum is gevestigd op de sportsite ‘Outdoor Ternat’ (KFC Wambeek), naast de twee nieuwe kunstgrasvelden. Aangezien het dé plek is voor buitensport en buitenactiviteiten in Ternat, kon onze StrongBox niet ontbreken op deze locatie.

Lidmaatschappen

 

Uurrooster StrongBox Wambeek:

Uurrooster StrongBox Wambeek - mei 2024

StrongBox Wambeek is de ideale locatie om buiten te sporten. Een eerste reden is het feit dat de box gevestigd is op de sportsite van Outdoor Ternat. Daarnaast is er een professionele StrongBox coach aanwezig om je te begeleiden doorheen de work-outs. Plus, er heerst een gezellige groepssfeer wat ervoor zorgt dat iedereen het beste uit zichzelf haalt. Kortom, alles is aanwezig voor een geweldige training.

Wat is er nu beter voor je lichaam dan sporten in de gezonde buitenlucht?

Wil jij de voordelen van buiten sporten zelf ontdekken, werken aan je conditie- en/of krachtniveau? Liever op een leuke manier het sporten of bewegen (her)ontdekken en fun beleven aan je training?

Dan is een StrongBox training echt wel jouw ding!

 

Coaches

Jente De Weerdt

Coach Jente

Als hoofdcoach heeft Jente in Box Wambeek de touwtjes in handen. Met bijna 10 jaar ervaring in de fitnesswereld en 5 jaar als personal trainer is hij de ideale coach om je bij te staan tijdens de uitdagende work-outs. Zijn doel? Mensen begeleiden naar een sterkere versie van zichzelf.  

Neem contact op met Jente:

+32 494 92 30 38
jente@strongbox.be

 

Katia Honée

Coach Katia

Van kleins af aan was ik altijd buiten al spelend te vinden. Dit is nooit veranderd want ook nu ben ik het liefst (buiten) in beweging.

Na mijn studies Lichamelijke opvoeding heb ik in 2018 mijn opleiding tot personal trainer gevolgd. Hier heb ik nog geen minuut spijt van gehad want mijn doel is om zoveel mogelijk mensen fit, energiek en vol zelfvertrouwen door het leven te laten gaan.

Wat info over mezelf… ik heb sinds 2019 een fantastisch dochtertje die mij motiveert om te blijven werken aan mijn fysiek zodat ik kan blijven spelen en haar energie kan bijhouden.

 

Darrell Blommaert

Coach Darrell

Darrell ademt zowat sport en coaching, want naast fitnesscoach is hij ook een kickbox-trainer van professionele atleten. In het verleden was hij zelf ook kickboxer. Sinds een tijd geeft hij naast de 'gewone' StrongBox workouts ook de kickbox Workouts in StrongBox Wambeek. 

Maar geen paniek, je hoeft uiteraard geen atleet te zijn om bij hem te komen trainen . Iedereen is welkom, trainen doen we op ieders niveau! 

 

Gerben Maes

Coach Gerben

We zijn blij om deze 28-jarige rasechte Wambeekenaar in ons team te mogen verwelkomen! Gerben is al jaren actief als trainer loopscholing in de sportwereld. In het verleden was hij al actief in de voetbal-, judo- en atletiekwereld. Sinds kort behaalde hij ook zijn opleiding 'functional trainer'.

Elke week geeft hij verschillende workouts bij StrongBox Wambeek en dat doet hij met heel veel passie en overgave. Elke keer opnieuw staat hij klaar met een uitdagende workout en daar kan al eens een ‘dansje’ in de loopladder bij zijn.

Locatie
locatie

 

Outdoor Ternat
Stenebrugstraat 23 
1741 Ternat
+32 494 92 30 38
Wambeek@strongbox.be

Strongbox App

Download onze App

Een volgende stap om buitensport te integreren in jouw leven, is de Strongbox Connect downloaden. Via onze app kun je gemakkelijk een work-out reserveren, jouw trainingen raadplegen, credits aankopen en communiceren met alle leden van StrongBox. Als dat niet handig is!

App store  Play store

Strongbox App

Neem contact met ons op

Contact