Mentaal welzijn

Minder Werken, Meer Doen

Orde op zaken in je hoofd, je leven en je werk

Heb jij het gevoel dat je keihard werkt maar toch altijd achter de feiten aanholt? Wees gerust: dit is niet de zoveelste sessie over beter time management. Het zal je niet leren om nog flinker te zijn en nog meer werk gedaan te krijgen. Integendeel: het doel is door minder te werken meer te doen.

In deze lezing leren we om orde op zaken te stellen in je hoofd, je leven en je werk. We tonen hoe je de valkuilen van stress kunt herkennen zonder er zelf eerst in te tuimelen, we geven je concrete tools in handen om slechte gewoontes voorgoed overboord te gooien en je leert hoe je voortaan kunt focussen op de voor jou juiste dingen. Zo krijg je eindelijk de controle over je werk en je leven terug. Het resultaat? Minder stress, betere resultaten én meer werkplezier!

Duurtijd: 3u
Deelnemers: max 20

boek deze workshop

Mental flexibility

Op weg naar een groei mindset & leren dansen op de golven van verandering

De pandemie heeft de digitale transformatie in een stroomversnelling gebracht en tegelijkertijd de mogelijkheid geopend voor nieuwe manieren van werken. Hoe navigeer je deze en zorg je ervoor dat je op de lange termijn inzetbaar blijft? Voor professionals betekent hybride werken ook dat je je competenties moet diversifiëren. Hoe ontwikkel je een groei mindset en leer je kansen te zien in plaats van moeilijkheden?

Deze sessie zal vertrouwen scheppen in het vermogen om te groeien in tijden van verandering en je zult staan popelen om nieuwe gewoonten te ontwikkelen om levenslang te leren. Het helpt je om met een groeigerichte mindset naar uitdagingen te kijken en geeft je de navigatietools om je doelen bij te stellen op een manier die flexibel en waardengericht is. Het inspireert je om jouw inzichten naar waardevolle gewoontes voor de toekomst te vertalen.

Duurtijd: 3u
Deelnemers: max 20

boek deze workshop

Work-life integratie in het hybride werken

Maak de balans op voor een optimale integratie tussen work/life

Wie de overgang naar het hybride werken succesvol wil maken, ondervindt heel wat uitdagingen. Naast de belangen van je organisatie heb je ook je individuele behoeften. Er is geen one-size-fits-all plan. De aard van de job en de mensen die de job moeten uitvoeren zijn van groot belang in het uitrollen van een succesvol hybride plan. Het ontwerpen van een optimale hybride werkregeling die naadloos aansluit op je privéleven vraagt diepgaande reflectie, open communicatie, duidelijke verwachtingen, heldere afspraken (thuis en op het werk) en psychologische veiligheid.

In deze sessie krijg je inzicht in de cruciale drijfveren van productiviteit: energie, focus, connectie. Je krijgt concrete tips en tools voor een hybride werkplan op maat. Verwacht een sessie die je medewerkers klaarstoomt om nieuwe vormen van hybride werken te omarmen en te concretiseren.

Duurtijd: 3u
Deelnemers: max 20

boek deze workshop

Neem contact met ons op

Contact