Sporten bij StrongBox

Nothing Beats The Outdoors

Kies je club

Leden login

StrongBox

Eenvoud als regel

Bij StrongBox staan jullie trainingen centraal. Jullie moeten genieten van de uitdagende work-outs, het geweldig gevoel na de training en het geluksmomentje bij de groeiende resultaten. De eventuele spierpijn krijgen jullie er gratis bij. Dus geen tijd verliezen met het uitdokteren van ingewikkelde abonnementen. Nee! Wij houden het graag simpel.

Het opmaken van toffe trainingen, controle op een correcte uitvoering en verleggen van jullie grenzen, dat is een werk voor onze gediplomeerde coaches. Ze staan met plezier klaar om jullie naar een hoger niveau te tillen. Wat is jouw taak? Vol enthousiasme komen naar de training en alles geven.

Welke Training?

Sporten in openlucht heeft een goed doordacht plan nodig. Daarom werkt een team van deskundigen aan de ideale training met aandacht voor verantwoord sporten. De StrongBox work-out bestaat uit een circuit van functionele oefeningen, waarbij iedere 45 seconden doorgeschoven wordt. In totaal duurt een training ongeveer 1 uur. Een uur alles geven!

Ben je een beginner of een dagelijkse sporter, iedereen kan sporten bij StrongBox. Kies je voor een een-op-een training met de coach of ga je liever voor de workouts in groep? Ben je er nog niet uit? neem contact op en we bekijken samen wat de beste oplossing is voor u!

Kies je club

Neem contact met ons op

Contact