erpe

De ultieme outdoor workout!

Free trial

Outdoor training

Wat kun je verwachten?

Beginner of atleet, Strongbox is voor iedereen toegankelijk.

Strongbox houdt rekening met jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Bij iedere workout train je complete spiergroepen en bewegingspatronen. Zo verhogen we de gehele fitheid, spierkracht en conditie!

Wil jij de voordelen van buiten sporten zelf ontdekken, werken aan je conditie- en/of krachtniveau? 

Free Trial

Coaches
Jara

Jara Noël, bijna 23. Ze heeft nog geen eigen Wikipedia-pagina, en dat is onterecht! Google haar wieler-verleden maar even, van 2013 tot 2016 zijn haar overwinningen als junior niet tellen. Momenteel leeft ze zich – tussen haar eindwerk van haar master LO door – uit in rugby-middens en heeft geen compassie met haarzelf (en dus ook niet met haar toekomstige klanten).

 

Lien

Lien Naessens vervolledigt het team met een heel andere achtergrond. Na 10 jaar binnen de marketing en IT vond ze haar nieuwe zelf en werd zelfstandig (loopbaan)coach. Ze interesseert zich in alle facetten van de mens en schoolde zich bij op vlak van het mentale, voeding tot beweging. Want vergis je niet, hier staat ook een sportster in hart en nieren!

Strongbox Connect app

  

Download onze App

Een volgende stap om buitensport te integreren in jouw leven, is de Strongbox App downloaden. Via onze app kun je gemakkelijk een work-out reserveren, jouw trainingen raadplegen, credits aankopen en communiceren met alle leden van StrongBox. Als dat niet handig is!

App store  Play store

Strongbox App
Locatie
Padelclub Paquito

StrongBox Erpe is gevestigd op de Padelclub Paquito!

Gentsesteenweg 128b
9420 Erpe (Erpe-Mere)
Oost-Vlaanderen - Regio Aalst
België

Contact us

Contact