Vitaliteitsprogramma's

Health Checks

Begin met een Health of Mental Scan om inzicht te krijgen in je fysieke en mentale gezondheid, als fundament voor onze gepersonaliseerde coachingprogramma's. Deze scans stellen ons in staat om een op maat gemaakt traject te ontwerpen dat nauw aansluit bij jouw individuele behoeften en doelstellingen, ondersteund door onze deskundige begeleiding in fitness, hardlopen, fietsen of een combinatie van disciplines.

Beweegsessies

Breng energie binnen jullie organisatie  met onze beweegsessies in groep. Kies voor een energieke eenmalige sessie of een wekelijks terugkerend programma, afgestemd op de noden en wensen van jullie team. Of jullie nu op zoek zijn naar de dynamiek van een bootcamp, de sereniteit van yoga, of de intensiteit van circuit training, wij verzorgen de juiste sportervaring voor jullie organisatie.  Laat ons jullie helpen om de teamspirit te verhogen en het welzijn te bevorderen, met activiteiten die iedereen in beweging brengen.

Workshops en Keynotes

Houd jullie medewerkers op de hoogte van de nieuwste trends en belangrijke onderwerpen op het gebied van gezondheid met ons uitgebreide assortiment workshops en keynotes. Ons aanbod is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan een breed scala aan interesses en behoeften, variërend van voedingsadvies tot stressmanagement en alles daartussenin. Deze workshops kunnen eenvoudig worden aangevraagd en bieden een waardevolle bron van kennis en vaardigheden om het welzijn te bevorderen.

Contact us

Contact