Corporate wellbeing

start nu met vitaliteit

kom in contact

 

 

gezonde werknemers

Behoefte aan meer beweging in jouw organisatie?

Laat ons helpen met jullie welzijn. Onze programma's zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van bedrijven te voldoen. Of je nu net begint met het integreren van welzijn op de werkvloer of op zoek bent naar een uitgebreid vitaliteitsplan, wij bieden maatwerk dat perfect aansluit bij jouw organisatie

Wellbeing op maat van jullie organisatie!

We bieden een breed scala aan activiteiten om je team energiek en gemotiveerd te houden. Van losse activiteiten tot een volledig ontwikkeld vitaliteitsplan.

Plan een gesprek

Bedrijfsfitness

We begrijpen heel goed wat het betekent om werknemers te motiveren om te sporten. Daarom streven we ernaar om een ideale omgeving te creëren die hen stimuleert, met aandacht voor de fysieke mentale en sociale gezondheid. Samen creëren we ideale sportinfrastructuur die aansluit bij de waarden en wensen van jullie organistatie.

Lees meer

Vitality Scan

Laat onze coaches je medewerkers testen en begeleiden, en krijg waardevolle inzichten in het gezondheidsprofiel van jullie medewerkers. Meten is weten: onze checks geven een goed startpunt om op verder te werken.

  • Fysieke test
  • Mental scan
Coaching

Nood een een sport- of gezondheidscoach? Van loopcoach tot personal trainer, wij hebben de juiste coaches ter beschikking om jullie medewerkers te begeleiden, individueel of in groep. 

Beweegsessies in groep

Breng energie en welzijn naar je werkplek met onze beweegsessies voor groepen. Deze interactieve sessies, variërend van loopsessies en bootcamp tot yoga, richten zich op zowel fysiek als mentaal welzijn, perfect voor elk bedrijf dat gezondheid en teamspirit voorop stelt.

Laat ons jouw team in beweging brengen.
 

Workshops & Keynotes

We bieden een uitgebreid aanbod aan keynotes en workshops die elk een specifiek facet belichten binnen welzijn. Deze sessies bieden diepgaande inzichten en inspiratie om met jullie bedrijf verdere stappen te zetten binnen corporate wellbeing. Laat je meeslepen door boeiende verhalen en diepgaande analyses die niet alleen je fysieke gezondheid, maar ook je mentale gezondheid positief beïnvloeden.

Wellbeing programma's

Benieuwd hoe je op een gestructureerde manier aan de slag gaat met welzijn en beweging op de werkvloer? 
Start met een van onze programma's of werk samen met ons jullie welbeïng traject op maat uit. 

Ontdek hoe jullie stappen kunnen zetten binnen welzijn op het werk. 
 

Plan een adviesgesprek

Neem contact met ons op

Contact