Corda Campus Hasselt

We think outside the box, you train outside the box!

Free Trial

Welkom bij StrongBox Corda Campus! 

Ons StrongBox centrum is gevestigd centraal op de Corda-Campus! Aangezien dit dé plek is om te werken en ontmoeten in Hasselt, kon onze StrongBox niet ontbreken op deze locatie.

Rooster

StrongBox is de ideale locatie om buiten te sporten. Er is steeds een goed opgeleide coach aanwezig om je te begeleiden doorheen de work-outs. Er heerst een gezellige groepssfeer wat ervoor zorgt dat iedereen het beste uit zichzelf haalt. Kortom, alles is aanwezig voor een geweldige training.

Wat is er nu beter voor je lichaam dan sporten in de gezonde buitenlucht?

Wil jij de voordelen van buiten sporten zelf ontdekken, werken aan je conditie- en/of krachtniveau? Liever op een leuke manier het sporten of bewegen (her)ontdekken en fun beleven aan je training?

Dan is een StrongBox training echt wel jouw ding!

Free Trial

(Personal) Trainers

Irene Duvivier

Coach Irene

Van kinds af deed ik niets liever dan ravotten met mijn broers, altijd buiten spelen, kampen bouwen. En nu nog steeds verkies ik outdoor sport. Mijn favorieten zijn marathons, trail en obstacle runs, fietsen en inline-skaten. Aangevuld met “Core en functionele training.

Ik heb een uitgebreide interesse in voeding en gezondheid. En ze zeggen wel eens dat ik goedlachs en altijd positief ingesteld ben.

Mijn missie is samen te werken aan je sportieve doelen en evenzeer ervoor te zorgen dat sport een leuke routine in je leven wordt. Zeg maar een gezonde uitlaatklep. Mens sana in corpore sano.

Mijn specialisaties:

- Personal Trainer

- Functional Training

- Sportverzorger

- Runningcoach  

 

Interesse in een loopschema, Personal-, Duo- of 3 on 1 training?

+32 476 70 44 37

 

Aanbod en Prijzen

  

Een uurtje buiten sporten, achteraf nog even nakaarten in de bar, nadien naar huis gaan en genieten van een welverdiende douche. Een heerlijk gevoel!

Aan de hand van credits kun je aan alle StrongBox work-outs en personal training sessies deelnemen. Met 1 credit kun je deelnemen aan 1 les.

Groepsessies:

50 credits: €10,50/ credit

20 credits: €11,00/ credit

10 credits: €11,50/ credit

1 credit: €12,50/ credit

 

Personal training:

1on1: €65/ training

1on2: €50/ persoon

1on3: €40/ persoon

Loopschema: op aanvraag

 

 

aanbod
Strongbox App

Download onze App

Een volgende stap om buitensport te integreren in jouw leven, is de app MyClubApp downloaden. Via onze app kun je gemakkelijk een work-out reserveren, jouw trainingen raadplegen, credits aankopen en communiceren met alle leden van StrongBox. Als dat niet handig is!

App store  Play store

Strongbox App
Locatie
Locatie

Binnentuin tussen Corda A en B
Kempische steenweg 303
3500 Hasselt

Kom je graag sporten met je bedrijf? Vraag hier alvast je gratis testsessie aan! 

Neem contact met ons op

Contact